Ved du, hvad der er kravene til medicinsk ledningsnet?

- 2021-06-08-

I det avancerede medicinske overvågningsudstyr er kvaliteten af ​​den medicinske terminallinje strengere. Så længe kvaliteten opfylder kravene, kan den løbende forbedring af teknologien garanteres. Ved du, hvad der er kravene til den medicinske ledningsnet?

Det avancerede medicinske udstyr har en meget stram produktstruktur, som kræver datatransmissionens nøjagtighed, datamængden er også stor, og kravene til integration er meget høje. Generelle medicinske ledningsnet bruger følgende løsninger:

1. JST1.0 pitch SHD-serien 50 vælges som stik, og den eksterne størrelse er inden for 30MM*5MM*5MM, og den medicinske ledningsnet er forgyldt.


2. Den største vanskelighed ved den medicinske ledningsnet er, at behandlingsteknologien er meget krævende, og den skal opnå høj præcision og støbeformgaranti. Krympeterminalen vedtager en japansk automatisk krympemaskine, og formen er også den originale støbeform.

3. Det medicinske ledningsnetdesign skal bryde traditionen. I henhold til ydelseskravene skal AWG28# vælges. Den konventionelle AWG28# -tråd har imidlertid en stor ydre diameter. Efter at have diskuteret med trådproducenten ændres den til 0,55 ydre diameter.

4. For at sikre stabiliteten af ​​transmissionssignalet til det medicinske ledningsnet, er de tilhørende datalinjer snoet. I henhold til transmissionens forskellige krav kan forskellige vridningsafstande udvikles for at opfylde kravene.