Ledningsbehandling opfylder behovene i alle samfundslag.

- 2021-06-08-

Teknologi har opfundet uendelig produktivitet, og den industrielle revolution har fremmet den stadige fremgang i den menneskelige civilisation trin for trin. Automatiseringen af ​​industrielt produktionsudstyr, mekaniseringen af ​​landbruget og intelligentiseringen af ​​højteknologiske forsvarsprodukter som rumskibe og raketter svæver i rummet. Den vigtigste "ting" til splejsning af maskiner og udstyr til forskellige erhverv såsom industri, landbrug og nationalt forsvar er udstyrsforbindelseslinjen.

Kabelproducenter hævder, at der også er nogle almindeligt anvendte elektroniske produkter i dagligdagen. Digitale produkter, mobiltelefoner, computere, fjernsyn osv. Har alle nogle primære centre efterfulgt af tilslutning af ledninger.

Hvert elektronisk produkt fungerer ikke uden en forbindelseslinje. Hvad angår dets elektroniske produkter, er den yderste forbindelsesledning netledningen, som kan opdeles i: en simpel opladningslinjeforbindelsesledning er som en normal netledning; en USB-forbindelseslinje, der overfører signaler og strøm, er som en computer plug-and-play-type mus, headset osv.

Fra den interne struktur af elektroniske varer er kredsløbets integrerede kredsløb passende og rodet, og hvert led er uundværligt for eksistensen af ​​forbindelsesledninger. Forbindelsestråde er broerne, der forbinder hver komponent. En mere er nødvendig, en mindre er ikke nødvendig, og rimelig planlægning er nødvendig. . Det kan ses, at forbindelseslinjen er datidens forrang.

Mobiltelefoner, som du skulle have med dig, når du er ude, er overfyldte. I dag kan du nemt forbinde din mobiltelefon med en bærbar strømforsyning ved hjælp af kablet, hvilket kan få din mobiltelefon til aldrig at lukke let. Det er en stor bekvemmelighed for alles liv, forbedring af livskvaliteten og effektiviteten af ​​arbejdet, og med den hurtige udvikling af færdigheder, jo mere og mere raffineret, jo mere raffineret og mere bekvemt.

Kabelproducenten sagde, at det eksterne forbindelseskabel til elektroniske varer, såsom USB -datakablet, prisen er meget lav. En to eller tre meter lang er kun mindre end ti yuan, og levetiden er ikke kort. Hvis den er ødelagt, kan den udskiftes fra begyndelsen. Forbrugsvarer, f.eks. Mobiltelefonopladere, bortset fra stikket med en rund midterport, kan kun oplades i stikkontakten. Efter forbedringen kan den tilsluttes direkte til computeren eller tilsluttes opladning på nogle mobile enheder. Funktionen er blevet stærkt forbedret. .

Den brede anvendelse af ã € € ã € € forbindelsestråde har ført til kraftig produktion inden for alle samfundslag. Især i Pearl River Delta -regionerne, såsom Shenzhen, Dongguan og Guangzhou, har mange store og små virksomheder samlet sig, alle ønsker at dele kagen i den professionelle forbindelseslinjebehandling. Ifølge ufuldstændig statistik kommer mere end 20% af landets elektroniske produkter fra kystområderne Guangzhou, Shenzhen og Dongguan, hvor elektroniske produkter produceres hellige steder. Med elektroniske produkter er der naturligvis forbindelseslinjer, og de to er uadskillelige.